Sempatik güzel Eda Ece tepeden tırnağa estetikli çıktı! Eski halini görenler sosyal medyada tepki yağdırdı

Sempatik güzel Eda Ece tepeden tırnağa estetikli çıktı! Eski halini görenler sosyal medyada tepki yağdırdı

Yasak Elma dizisindeki esprileriyle milyonların kalbinde yer eden güzel oyuncu Eda Ece'nin de estetikli olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yıllar önceki bir fotoğrafı sosyal medyaya düşünce olanlar oldu.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece'nin eski görüntüleri sosyal medyanın diline düştü. Eda Ece'nin yıllar içindeki değişimi ağızlar açıkta bıraktı. Estetikle bambaşka birine dönüşen Ece'nin o hallerine binlerce yorum yağdı. Bakın Yasak Elma'nın sivri dilli güzeli Yıldız ne haldeymiş?

Yasak Elma'daki Yıldız performansı ile hafızalara kazınan oyuncu Eda Ece'nin güzelliği de hayran bırakıyor. Son dönemlerin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Eda Ece'nin estetiksiz görüntüleri ağızları açıkta bıraktı. Görenler ise "Kimseye güvenimiz kalmadı" yorumları yaptı.

eda-ece-kimdir-eda-ece-kac-yasinda-nereli-13961343-9202-amp.jpg

EDA ECE'NİN ESKİ HALİ "YOK ARTIK" DEDİRTTİ

Oynadığı Yıldız karakteri ile hızlı bir şekilde kariyer basamaklarını çıkan Eda Ece, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

edaece.jpg

En son oyuncu Ebru Şahin ile arasında yaşanan tartışma ile gündeme gelen güzel oyuncu Şahin'in sevgilisi Buğrahan Tuncer hakkında yaptığı açıklamadan sonra sosyal medyadan takibi bırakmıştı.

edaece1.jpg

ESTETİKSİZ HALLERİ ŞAŞIRTTI

Özel hayatıyla sürekli gündeme gelen Eda Ece'nin eski halleri de sosyal medyaya düştü. Yıllar içerisinde güzelliğine güzellik katan güzel oyuncun değişimi şaşırttı.

yasakelma.jpg

O hallerine çok sayıda yorum yapılırken bazı takipçileri hayal kırıklığına uğradı.

estetikhali.jpg

Estetiksiz hallerine, "Yapanın ellerine kollarına sağlık kombine bir çalışma olmuş", "Göz rengi bile değişmiş "Yıldız bizi hüsrana uğrattın" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN