'Seçimi kaybettim ve evleniyorum' demişti: Gerçek başka çıktı! 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan açıklama

'Seçimi kaybettim ve evleniyorum' demişti: Gerçek başka çıktı! 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan açıklama

Dört eşinden 7 çocuk ve 11 torunu olan İbrahim Tatlıses, yerel seçimlerin ardından evleneceğini açıklamıştı. 72 yaşındaki türkücü, yeni açıklamasıyla kafaları karıştırdı. İşte detaylar...

Yerel seçimlerde AK Parti'yi destekleyen ve seçimin hemen ardından, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin, tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum" açıklaması yapan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız ile evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl evli kalan, 7 çocuk ve 11 torun sahibi 72 yaşındaki türkücünün paylaşımı dördüncü kez nikah masasına oturacağı şeklinde yorumlanmıştı.

"HAKİKATEN EVLENDİM" DEMİŞTİ, MEĞER...

Fakat İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından, "Arkadaşlar mesajı paylaştığım tarih ne? 1. Ay ne? Nisan. İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1. Ama ben hakikaten evlendim... İzmir'de kendime ev aldım, yani evlendim. Şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya! İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?" diyerek şaka yaptığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN