Saldırıya uğrayan Cem Adrian'a sanatçılardan destek: Hakikatten ne acayip yaratıklarız

Saldırıya uğrayan Cem Adrian'a sanatçılardan destek: Hakikatten ne acayip yaratıklarız

Van’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian’ın yüzüne, şarkı söylediği sırada fırlatılan bir pet şişe isabet etti. Konser alanındaki kalabalıktan kendisine saldıran kişiye hitap eden Cem Adrian’ın, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedikten sonra konserine devam etmesi kalabalıktan büyük takdir topladı. Saldırının ardından sanatçılardan Adrian’a destek geldi.

Cem Adrian, Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alırken, kim tarafından atıldığı belirsiz bir pet şişesi ile saldırıya uğradı. Ünlü şarkıcı, olayın ardından sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Mahcubiyetle ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez... Ki ben dikeni de severim gülden ötürü... Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım."

Saldırı sonrası Burcu Biricik ve Merve Dizdar da tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Merve Dizdar, saldırının görüntülerini paylaşarak, "Ne kadar ayıp, ne kadar utanç... Bu nedir? Çok üzücü, gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor," ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik ise tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Şuraya ne yazacağımı bilemedim ama her gün utanılacak bir şey yapmaktan geri durmuyoruz. Hakikaten ne acayip yaratıklarız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN