Sadece şahin gözlü olanlar görüyor! Bu fotoğrafta kutup ayısını bulabilecek misiniz? Bu testle gözlerinizi test edin

Sadece şahin gözlü olanlar görüyor! Bu fotoğrafta kutup ayısını bulabilecek misiniz? Bu testle gözlerinizi test edin

Karşınızda beyazlara bürünmüş bir optik illüzyon testi! Yapmanız gereken şey karlı fotoğraftaki kutup ayısını bulmak. Sadece şahin gözlü olanlar görüyor! Kutup ayısını bulabilecek misiniz? İşte gözlerinizi test edebileceğiniz optik illüzyon testi...

Karlarla kaplı doğada gizlenmiş bir kutup ayısının fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi görmeye başladı. Ancak ilginç bir detay var, kutup ayısını sadece "şahin gözlü" olanlar görebiliyor.

optik-illuzyon-testi.webp

Sıradan bir doğa manzarası gibi görünen fotoğrafta, dikkatli gözler kutup ayısının gizlendiği detayı fark ediyor. Ancak bu detayı görebilmek, oldukça keskin bir gözlem yeteneği gerektiriyor. Bazı insanlar fotoğrafı incelediklerinde kutup ayısının varlığını hemen fark ederken, diğerleri için bu neredeyse imkansız gibi görünüyor.

Cevaba bakmadan bulduysanız tebrik ederiz, şahin gözlerinize dikkat edin! Bulamadıysanız üzülmeyin, aşağıda cevabı var. Karlar arasına gizlenen kutup ayısını görmeniz için kırmızı daire ile çizildi. İşte kutup ayısı...

optik-illuzyon-testi-cevap.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN