Popüler video oyunu Watch Dogs'un filmi geliyor! Başrol isim bile belli

Popüler video oyunu Watch Dogs'un filmi geliyor! Başrol isim bile belli

Ubisoft tarafından geliştirilen oyun serisi Watch Dogs, beyaz perdeye taşınıyor! Filmin başrol oyuncusu bile belli! İşte filmin ayrıntıları...

Ubisoft'un uzun süredir tartışmalara konu olan oyun serisi Watch Dogs, artık beyaz perdeye taşınıyor. Oyunun film uyarlaması için ilk detaylar paylaşıldı ve başrol oyuncusu olarak Sophie Wilde'ın seçildiği bildirildi.

Watch Dogs filmi için çalışmalar devam ediyor ve başrolde büyük bir çıkış yakalayan Sophie Wilde'ın olacağı açıklandı. Özellikle korku filmi "Talk to Me" ile dikkatleri üzerine çeken Wilde, şimdi de Watch Dogs filmiyle başrolde yer alacak.

Film hakkındaki detaylar henüz net değil ancak oyunun sadık bir uyarlaması olması bekleniyor. Hikaye, teknolojiyi kullanarak "kanunsuz adaleti" sağlayan hackerlara odaklanacak gibi görünüyor. Dolayısıyla Wilde, filmde gizemli bir hackerı canlandıracak.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Plague Tale: Innocence gibi oyunların uyarlamasıyla tanınan Fransız yönetmen Mathieu Turi oturacak. Senaryo ise Christie LeBlanc tarafından kaleme alınacak.

FİLM NE ZAMAN ÇIKIŞ YAPACAK?

watch-dogs.webp

Watch Dogs serisi son zamanlarda tartışmaları üzerine topladı. Ancak devam oyunları hala büyük ilgi görüyor ve bu da film uyarlamasının merak uyandıracağını gösteriyor. Sophie Wilde gibi yükselen oyuncuların da projeye katkısı olması bekleniyor. Çekimlerin bu yıl başlaması planlanıyor ancak çıkış tarihi henüz belirsiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN