Popüler oyun Fallout'un dizisine günler kaldı! Yeni fragmanı yayınlandı

Popüler oyun Fallout'un dizisine günler kaldı! Yeni fragmanı yayınlandı

Dünyaca popüler oyunlardan Fallout, ekranlara geliyor! Yayınlanacağı tarih belli oldu! İşte Fallout dizisinden yeni fragman...

Prime Video, Bethesda Game Studios ve Bethesda Softworks iş birliğiyle hazırlanan heyecan verici bir proje olan Fallout dizisinin son fragmanında, çorak topraklarda bir ghoul, Vault Dweller ve Brotherhood of Steel üyesinin hayatta kalma mücadelesine tanık oluyoruz.

11 NİSAN'DA PRIME VIDEO'DA YAYINLANACAK

Amazon's Fallout series gives first look at power armor and The Ghoul - Polygon

Fallout dizisi, tüm bölümleriyle 11 Nisan 2024 tarihinde Prime Video platformunda yayınlanacak. Bu dizi, Fallout evreninde hayatta kalanların hikayesini anlatarak izleyicilere yeni bir öykü sunacak.

Fragmanda, çeşitli fraksiyonların çatışması ve dünyayı kurtarma amacıyla verdikleri mücadelelerin anlatıldığı görülüyor. Brotherhood of Steel üyesi Maximus tarafından özetlenen hikaye, dizinin tonunu ve atmosferini başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Dizinin yaratım süreci, yıllar önce Bethesda Game Studios’un yönetici yapımcısı Todd Howard ve şovun yapımcısı Jonathan Nolan'ın yemekte buluşmasıyla başlamış. Nolan, Fallout oyunlarına olan tutkusunu belirterek, dizinin oluşum sürecine duyduğu heyecanı dile getiriyor.

Fallout dizisinin teaser fragmanının etkileyici olduğu zaten biliniyordu ve tam fragmanla birlikte, dizinin tonunu ve atmosferini başarılı bir şekilde yansıttığı görülüyor. İzleyicileri, New California Republic (NCR) ve Brotherhood of Steel gibi farklı fraksiyonların ne yaptığına dair merak uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN