Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu: İlk görüntüler geldi

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu: İlk görüntüler geldi

Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonu 12 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Netflix, başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın yer aldığı "Pera Palas'ta Gece Yarısı"nın 2. sezonunun 12 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu.

Karga 7'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Şahin ile Nisan Dağ oturuyor. Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay'ın kaleminden çıkan dizinin oyuncu kadrosunda, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Tuğba Çom, Yasemin Szawlowski, Furkan Kalabalık, Haydar Şahin, Bilgesu Akın, Tülin Ece Giurioli, Şafak Topal ve Daniel Copeland da yer alıyor.

2.jpg

Dizinin ikinci sezon hikayesi şöyle:

"1995 yılında, kendisine ait 1940'larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra'yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet'in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de aşkının peşinden 1919 yılından 1941'e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit'in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar."

1.jpg

2. SEZONUN İLK TANITIMI PAYLAŞILDI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN