Ozzy Osbourne ABD'yi terk ediyor: Her gün insanların öldürülmesinden bıktım!

Ozzy Osbourne ABD'yi terk ediyor: Her gün insanların öldürülmesinden bıktım!

İngiliz rock yıldızı Ozzy Osbourne, uzun yıllardır eşiyle birlikte yaşadığı ABD'yi terk ederek İngiltere'ye dönme kararı aldıklarını açıkladı. Osbourne, ABD'de artan silahlı saldırı olaylarını işaret ederek "Her gün insanların öldürülmesinden bıktım" dedi.

Heavy metal müziğin öncülerinden, Black Sabbath grubunun vokalisti Ozzy Osbourne, ABD'de giderek artan ve çözüm bulunamayan silah şiddeti nedeniyle yıllardır yaşadığı ülkeden ayrılmaya karar verdiğini duyurdu.

The Observer dergisine konuşan Ozzy Osbourne, eşi Sharon Osbourne ile birlikte İngiltere'nin Buckinghamshire kentine dönmeye hazır olduklarını açıkladı.

'YAŞANANLAR KORKUNÇ'

Osbourne, “Her gün insanların öldürülmesinden bıktım. Okul saldırılarında birçok insan öldürüldü. Vegas’taki o konserde de saldırı olmuştu, korkunç. Ben İngiliz’im. Geri dönmek istiyorum” diye konuştu.

Osbourne çiftinin şubat ayında İngiltere'ye yerleşmiş olacakları açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN