Oyunculuğa ara vermişti! Aslı Enver setlere geri dönüyor: O dizide rol alacak...

Oyunculuğa ara vermişti! Aslı Enver setlere geri dönüyor: O dizide rol alacak...

Anne olduktan sonra oyunculuğa ara vererek setlerden uzak kalan Aslı Enver, sürpriz bir karara imza attı. Setlere geri dönme kararı alan ünlü oyuncu, o dizide rol alacak...

2022 yılının Kasım ayında Berkin Gökbudak ile dünyaevine girerek oyunculuğa ara veren geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ise anne olma sevinci yaşayarak kızı Elay'ı kucağına alan Aslı Enver, setlere geri dönme kararı aldı.

Son olarak Disney Türkiye'de izleyiciyle buluşan 'Arayış' adlı dizide rol alarak 'Nisan' karakterine hayat veren Aslı Enver, setlere geri dönüyor.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak oyunculuğa ara veren ve yalnızca reklam filmlerinde görev alan Aslı Enver, ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan 'Kuşatma' adlı dizide rol alacak.

Söz konusu dizinin senaryosunun Meriç Acemi tarafından yazılacağı öne sürülürken Uluç Bayraktar'ın ise dizinin yönetmenliğini üstleneceği ileri sürüldü. Dizinin kadrosunun henüz netleşmediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN