Oyuncu Özge Özacar olumsuz yorumlara yanıt verdi: Tepkiler benden ziyade karaktere

Oyuncu Özge Özacar olumsuz yorumlara yanıt verdi: Tepkiler benden ziyade karaktere

Sosyal medyada ve sokakta dizideki karakteri nedeniyle olumsuz yorumlar alan oyuncu Özge Özacar, sessizliğini bozdu. Özellikle rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun fanlarından gelen hakaretlere ve olumsuz yorumlarla ilgili konuşan Özacar, "İnsanların Sıla'nın olur bir başkasının olur hiç fark etmez. Sevdiklerinden destek olmak istemeleri çok kıymetli buluyorum. Oradaki tepki de Özge olarak değil, benden ziyade karaktere." dedi.

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar, karaktere gelen olumsuz yorumlara ve hakaretlere sessiz kalmadı. Özellikle rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun fanlarından gelen tepkilere üzüntüsünü dile getiren Özacar, "Oradaki tepki Özge olarak değil, benden ziyade karaktere." dedi.

Özacar'ın açıklaması şu şekilde:

"Mesela biz sizinle birebir tanış olduğumuz için siz beni biliyorsunuz ve bir şey söyleyecek olsanız da nezaketle söylersiniz. Sosyal medyanın da öyle bir ince çizgisi var. Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü çıkışlıyım. Medya okur-yazarlığı tarafını oradan aldığım için de zaten ben Özge olarak kimim ve internetten ya da sokaktan biri bir şey dendiğinde Özge'nin ayrımını yapacak bir eğitim seviyesine sahibim olduğuma inanıyorum açıkçası. O insanların da Sıla'nın olur bir başkasının olur hiç fark etmez. Sevdiklerinden destek olmak istemelerini çok kıymetli buluyorum. Oradaki tepki de Özge olarak değil, benden ziyade karaktere."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN