O bankadan bir ilk! Tek tıkla faizsiz kredi veriyor: Nakit ihtiyacı olana merhem gibi gelecek

O bankadan bir ilk! Tek tıkla faizsiz kredi veriyor: Nakit ihtiyacı olana merhem gibi gelecek

O banka bir ilke imza attı! Tek tıkla faizsiz kredi veriyor! Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara merhem olacak kampanya duyuruldu...

QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya, bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olanlara özel olarak sunuluyor ve faizsiz kredi imkanı tanıyor.

YENİ MÜŞTERİLERE FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

QNB Finansbank EFT/Havale Limit Arttırma Nasıl Yapılır? - Nokta Gazetesi

QNB Finansbank, yeni müşterilerine yönelik bu kampanya kapsamında, mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılan başvurularla 10.000 TL tutarında, 6 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL tutarında, 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans imkanı sağlıyor. Toplamda 30.000 TL'ye kadar kredi kullanabilen yeni müşteriler, acil nakit ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılayabilecekler.

MOBİL BANKACILIK İLE KOLAY BAŞVURU

QNB Finansbank çalışma saatleri nedir, cumartesi günleri açık mı? QNB Finansbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? - Son Dakika Haberler

Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isteyenler, QNB Finansbank'ın mobil uygulamasını indirerek kolayca müşteri olabilirler. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, kimlik bilgilerini doğrulayan kullanıcılar "Müşteri Ol" seçeneğiyle başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru sürecinde, banka müşteri temsilcisi ile yapılacak görüntülü görüşme sayesinde kimlik ve kişisel bilgilerin doğrulanması sağlanacak.

HIZLI VE KOLAY FİNANSAL DESTEK

SGK toplu para ödemesi yapıyor: Başvuran alıyor! 6 bin TL... - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

QNB Finansbank'ın sunduğu bu faizsiz kredi kampanyası, müşterilere hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunuyor. Kampanya şartları ve süresi bankanın belirlediği yönergeler doğrultusunda geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, QNB Finansbank'ın mobil uygulaması üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru adımlarını takip edebilirler.

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kredi Tutarı: 10.000 TL, 6 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi
  • Nakit Avans Tutarı: 20.000 TL, 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans
  • Toplam Kredi İmkanı: 30.000 TL
  • Başvuru Yolu: QNB Finansbank mobil uygulaması
  • Gerekli İşlemler: Kimlik doğrulama ve görüntülü görüşme

QNB Finansbank'ın bu özel kampanyası, faizsiz kredi arayanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN