Miray Daner kaynanası Seda Sayan'ı çatlattı! Sevgilisi Oğulcan Engin'i aşka boğdu! Bakın doğum gününde ne paylaştı?

Miray Daner kaynanası Seda Sayan'ı çatlattı! Sevgilisi Oğulcan Engin'i aşka boğdu! Bakın doğum gününde ne paylaştı?

Seda Sayan'ın müstakbel gelini Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum günün romantik bir paylaşımla kutladı. 32 yaşına giren Oğulcan Engin, doğum günün küs olduğu iddia edilen annesi Seda Sayan'dan "Gözümün nuru" diye paylaşım yapmıştı. İşte Miray Daner'in doğum günü paylaşımı.

Oyuncu Miray Daner, Uzun zamandır beraber olduğu Oğulcan Engin'in 32. doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Romantik bir karesini paylaşan Daner, İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum" notuyla paylaşım yaptı. İşte Miray Daner'in paylaştığı o kare.

620f7989bf214419a4b81014.jpg

OĞULCAN ENGİN'E SEVGİLİSİ MİRAY DANER'DEN AŞK DOLU KUTLAMA

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile beraber olan oyuncu Miray Daner, sevgilisinin doğum günün sosyal medya hesabından kutladı. 1,5 milyon takipçiye sahip olan Daner, sevgilisi ile romantik bir karesini yayınladı.

ogulcan31082798061d2ddd74032b.jpg

Son dönemlerin aranan isimleri arasında yer alan Miray Daner, Kuş Uçuşu dizisindeki Aslı karakteri ile büyük hayranlık topladı. Oyunculuğu ile adından söz ettiren Daner, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

62ca856179da3e26e87b4e42.jpg

MİRAY DANER'DEN ROMANTİK PAYLAŞIM

Oğulcan Engin ile uzun süredir aşk yaşayan Daner, Engin'in ailesine de girmişti. Yakın zamanda evlenecekleri beklenen Miray Daner- Oğulcan Engin, kameralardan uzak bir ilişki yaşıyor.

8575-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde trafikte yakalanan ikili, kameraları görünce uzaklaşmıştı. Engin ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Miray Daner, sevgilisinin 32. yaş gününü de romantik bir paylaşımla kutladı. Daner, "İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum" notuyla o karesini paylaştı.

1200x627-seda-sayanin-oglu-ogulcan-enginin-bebeklik-hali-olay-oldu-ezgi-ile-bebekleri-cocuklar-duymasindaki-havuc-gibi-1587999208410.jpeg

KÜS OLDUĞU OĞLUNA ÖZELEM DOLU MESAJ

Seda Sayan'dan yaptığı evlilikten dolayı uzun süredir küs olduğu oğlunun doğum günün özel dolu bir mesajla kutladı. Engin'in doğum gününü çok sayıda ünlü de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kutladı.

miraudaner3.png

mraydanerask.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN