Mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Rüştü Onur Atilla'ya ünlü doktordan hayati uyarı

Mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Rüştü Onur Atilla'ya ünlü doktordan hayati uyarı

Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, fazla kiloları ile sık sık gündeme gelen oyuncular arasında yer alırken mide küçültme ameliyatı oldu ve büyük bir değişim yaşadı. Her geçen gün daha fazla kilo veren başarılı oyuncuya ünlü doktordan hayati bir uyarı geldi. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Güldür Güldür Show’un en sevilen oyuncular arasında yer alan oynadığı her karakterle izleyicilerin gönlünü fetheden ve kahkahaya boğan Rüştü Onur Atilla, fazla kilolarıyla bilinen oyuncular arasında yer alıyordu. Hatta oynadığı programın skeçlerinde kendisi bile bu durumdan yakından tavırlar sergiliyordu. Şimdilerde ise her geçen gün daha da zayıf bir hale geliyor.

yeni-proje-66.jpg

1 YILDA 45 KİLO

Kilolarından rahatsız olan oyuncu Rüştü Onur Atilla, mide küçültme ameliyatı olarak 1 senede tam 45 kilo verdi. Değişimiyle adeta tanınmayacak hale gelen ünlü oyuncuya sosyal medyadan yorumlar yağdı. Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla bilinen Doç. Dr. Muhammed Keskin, oyuncuya bir göndermede bulundu.

yeni-proje-65.jpg

ÜNLÜ DOKTORDAN ÜNLÜ OYUNCUYA GÖNDERME

Twitter hesabından oyuncu Rüştü Onur Atilla’nın kilo vermesi ile alakalı bir haberi paylaşan doktor Keskin, “Biz sana DASH protokolüyle aynı sürede aynı kiloyu verdirirdik. Hem kasların da erimemiş olurdu. Neşter yerine sağlıklı beslenmeyi seçin” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN