Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'a şok: Görevlerine son verildi!

Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'a şok: Görevlerine son verildi!

Zaman zaman tartışma konusu olması dolayısıyla yapılan düzenlemeyle Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'ın görevlerine son verildiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fahri trafik müfettişlerinin görev ve yetkileriyle ilgili yapılan düzenlemeyle fahri trafik müfettişlerine 70 yaş sınırı getirildi. 70 yaş ve üstünde olan vatandaşlar artık fahri trafik müfettişliği yapamayacak.

Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz, 70 yaş sınırı getirilen fahri trafik müfettişliği hakkında Kanal D Haber'e açıklamalarda bulundu.

FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLİĞİ ÜST YAŞ SINIRI KAÇ?

Tülay Korkmaz, "Biz para karşılığı değil gönüllü olarak gördüğümüz cezaları yazabiliyoruz. Devlet bu yetkiyi bize veriyor. Artık 70 yaş sınırı var ve yılda 2 defa eğitim şartı getirildi. Bu şartlara uymayanların müfettişlikleri iptal edilecek. Ayrıca, kasti işlemler de müfettişlikten men edilme sebebi olacak" diye konuştu.

Tülay Korkmaz, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile oyuncu Metin Akpınar'ın da 70 yaş kriterine takıldığı için müfettişliklerinin iptal edildiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN