Mehmet Ali Erbil'in imam nikahlı sevgilisin sözleri gündem oldu! Her şeyi açıkça söyledi!

Mehmet  Ali Erbil'in imam nikahlı sevgilisin sözleri gündem oldu! Her şeyi açıkça söyledi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Sık sık ayrılıp barışan çift, canlı yayınla takipçilerinin karşısına çıktı. Erbil'in imam nikahlı sevgilisi Gülseren Ceylan, yayın esnasında söyledikleri gündem oldu. İşte detaylar...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük imam nikahlı sevgilisi Gülseren Ceylan ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. İmam nikahı kıydıklarını açıklayan çift, geçtiğimiz haftalarda yine ayrılmıştı. Ceylan, "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız, anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık." diyerek ayrılığı duyurmuştu.

erbilll.jpg

Bir süre ayrı kalan ikili ilişkilerine bir şans daha verdi. Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'ı barıştıran kişinin Serdar Ortaç olduğu da söylenmişti. Mehmet Ali Erbil, "Serdar ikimizi de aradı 'siz birbiriniz olmadan yapamazsınız.' dedi. Bende dedim ki Gülseren olmadan olmuyor." diyerek barışmanın detaylarını paylaşmıştı.

mehmet-alii.jpg

KRİTERLERİNİ SIRALADI

Günler sonra bir canlı yayında bir araya gelen çift yine açıklamalarıyla gündem oldu. Ceylan, "Gidip de mahalledeki 65 yaşındaki bir adamla görüşecek halim yok zaten. Güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması... Kriterlerin hepsini dolduruyor. Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi. Hepsinin etkisi var yani. Sizin hiç kriterleriniz yok mu hayatta." dedi. Ceylan'ın bu açıklaması kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN