'Mehmed Fetihler Sultanı'nda ayrılık: Usta oyuncu diziye veda ediyor

'Mehmed Fetihler Sultanı'nda ayrılık: Usta oyuncu diziye veda ediyor

Usta oyuncu Perihan Savaş, TRT1’in “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinde canlandırdığı Hala Sultan karakterine veda ediyor. Oyuncu, 11 Haziran'da sezon finali yapacak diziden ayrılacak.

TRT1’in büyük prodüksiyonlu dönem projesi “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisi 11 Haziran’da sezon arası verecek. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye Perihan Savaş “Hala Sultan” rolüyle dahil olmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre usta oyuncu; Şafak Bal ve Yıldıray Yıldırım’ın yönettiği, Ozan Bodur’un da senaryosunu yazdığı diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon için dizi görüşmeleri yapmaya başlayacak olan oyuncu, haziran ayında Netflix’in Serenay Sarıkaya ve Hakan Kurtaş’lı dizisi “Kimler Geldi, Kimler Geçti”nin ikinci sezonu için de kamera karşısına geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN