Matematik mücadelesi: 30 saniyede kibrit çöpü bulmacasıyla ıq'nuzu test edin...

Matematik mücadelesi: 30 saniyede kibrit çöpü bulmacasıyla ıq'nuzu test edin...

Bugün, sizin için çözmeniz gereken eğlenceli bir bulmacamız var. Meydan okumaya hazır mısınız? Yapmanız gereken yalnızca bir kibrit çöpünü hareket ettirmek. Dikkatli olun...

30 saniyeden kısa sürede bir denklemi çözmenizi gerektirecek bir zeka oyunuyla IQ'nuzu test ediyoruz . Başlangıç ​​denklemi 9+3=5'tir ve bu açıkça yanlıştır.

IQ testleri, bulmacalar ve zeka oyunları zekayı ve problem çözme becerilerini ölçmenin popüler bir yoludur. İnsanlar arkadaşlarını ve aile üyelerini test etmek için sosyal medya ağlarında sıklıkla zorlu bulmacalar paylaşırlar. Bu özel bulmaca internette dolaşıyor, öyleyse neden denemiyorsunuz?

Bu denklemi 30 saniyeden kısa sürede çözüp zekanızla arkadaşlarınızı etkileyip etkileyemeyeceğinizi görün. İyi şanslar!

matchsticks-20230205-1536x768.jpg

Bugün, sizi bir beyin jimnastiğine katılmaya davet ediyoruz. Mücadeleyi tamamlamak için yakından bakmanız ve konsantre olmanız gerekecek. Hatta bulmacayı çözmek için alışılmışın dışında düşünmeniz bile gerekebilir. Günün mücadele denklemini çözmek için yalnızca bir kibrit çöpünü hareket ettirebilirsiniz. Dikkatli olun: Hangi matematik çubuklarını hareket ettireceğinizi bulmak için yalnızca 30 saniyeniz var! Peki, bulmacayı çözebilir misiniz?

Bir bulmacayı tamamlamak kolay bir iş değildir. Doğru çözümü bulmak için zihnimizi ve yaratıcılığımızı kullanmamızı gerektirir. Bir bulmacayı tamamlamak için yakından bakmalı ve zorluğu anlamak için konsantre olmalıyız. Doğru cevabı bulmak için tümdengelimli muhakeme ve mantıksal düşünme kullanmalıyız. Çözümün, üzerinde düşünmek için zaman ayırırsak her zaman ulaşılabilir olduğunu unutmamak önemlidir. Yeterli odaklanma ve özveriyle bulmacayı tamamlayacak doğru çözümü bulabiliriz.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

x.jpg

Doğru cevap: 8-3=5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN