'Masumiyet Müzesi' dizisi için Kaan Urgancıoğlu'na teklif

'Masumiyet Müzesi' dizisi için Kaan Urgancıoğlu'na teklif

Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un kült eseri “Masumiyet Müzesi”nin dizi uyarlaması için heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Ay Yapım’ın hayata geçireceği dizi projesinde, başrol Kemal karakteri için sürpriz bir isim gündeme geldi. Sektörde konuşulanlara göre, son dönemde Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Kaan Urgancıoğlu’na bu önemli rol için teklif götürüldü.

Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un kült eseri “Masumiyet Müzesi”, Ay Yapım tarafından diziye uyarlanıyor.

Uzun süredir beklenen dizi projesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Orhan Pamuk’un da konuk olacağı ve zaman atlamasıyla başlayacağı konuşulan dizide, başrol Kemal karakteri için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Daha önce Selahattin Paşalı’nın adı geçen Kemal rolü için şimdi de Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Kaan Urgancıoğlu ile görüşülüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ay Yapım şu sıralar Kaan Urgancıoğlu ile temas halinde.

70'li yıllarda geçen dönem dizisi için birçok oyuncu, Füsun ve Sibel karakterleri için deneme çekimlerine katıldı. Netflix'te yayınlanacak olan 9 bölümlük diziyi Zeynep Günay yönetirken, senaryo ise Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınıyor.

Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi’nin diziye uyarlanması Türk dizi sektöründe büyük bir heyecan yaratırken, Kaan Urgancıoğlu’nun bu önemli projede yer alıp almayacağı merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN