Masterchef'te ana kadroya girecek ikinci isim belli oldu! O yarışmacıyı gören inanamadı: Şefler nerdeyse kaşık atıyordu

Masterchef'te ana kadroya girecek ikinci isim belli oldu! O yarışmacıyı gören inanamadı: Şefler nerdeyse kaşık atıyordu

TV8’in en sevilen yarışma programında heyecan zirvede! Bu hafta ana kadroya girecek ikinci isim belli oldu. Şefler Sercan’ın yemeğine neredeyse kaşık atıyordu! Ancak ana kadroya giren isim bakın kim oldu...

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde, yedek yarışmacılar arasında ana kadroya girecek ikinci isim belli oldu. Yarışmacılar, zorlu etaplar sonucunda ana kadroya dahil olabilmek için hünerlerini sergiledi.

YARATICILIK ETABINDA KİMLER BAŞARILI OLDU?

Yedeklerden ana kadroya geçme mücadelesi, yaratıcı bir yemek hazırlama etabıyla başladı. Bu turda yarışmacılardan ham kakaoyu kullanarak yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi. İlk etap sonunda Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin, şeflerin beğenisini kazanarak ikinci tura geçmeye hak kazandı.

Sercan'ın hazırladığı tabak, özellikle şeflerden tam not aldı. Mehmet Şef, Sercan’ın sunumunu överek, "Sunumun biraz daha iyi olsaydı sana kaşık düşünebilirdik" yorumunda bulundu.

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ? Yedeklerden Ana Kadroya Kim Girdi? Masterchef Kim Kazandı? 16 Ağustos Masterchef

TOM YUM GOONG ÇORBASI İSTENDİ

Yarışmanın ikinci turunda ise yarışmacılardan Tom Yum Goong çorbası yapmaları istendi. Bu etap, yarışmacıların hem lezzet hem de teknik becerilerini bir kez daha test etti. Zorlu değerlendirme sürecinin ardından şefler, ana kadroya dahil olacak ismi belirledi.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Şeflerin titiz değerlendirmeleri sonucunda, yedeklerden ana kadroya girmeyi başaran ikinci isim Şirin oldu. Şirin, başarısının ardından yaptığı açıklamada büyük bir mutluluk yaşadığını dile getirerek şöyle konuştu: "Acayip mutluyum. 2 senelik emeğimin karşılığını aldığını düşünüyorum. Sonunda ana kadrodayım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN