Masterchef'in 16. yarışmacısı belli oldu! MasterChef 2024 ana kadro: O ismi görenler inanamayacak

Masterchef'in 16. yarışmacısı belli oldu! MasterChef 2024 ana kadro: O ismi görenler inanamayacak

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef, yeni sezona başladı. Bu sezon yarışmacı olacak isimler ise belli oldu. İşte MasterChef 2024 ana kadrosu…

MasterChef 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Toplam dört gruptan oluşan yarışmacılar, her hafta beş kişilik ana kadroya girmek için kıyasıya bir mücadeleye girişiyor. Son bölümde ise dördüncü grubun yarışmacıları, ana kadroya adlarını yazdırmak için büyük bir sınav verdiler.

yeni-proje-5.jpg

İLK ETAP: ALTI EZMELİ KEBAP YARIŞMASI

Dördüncü grubun yarışmacıları, ana kadroya geçiş için iki etaplı bir yarışmaya katıldılar. İlk etapta, Gaziantep mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan altı ezmeli kebap yapmaları istendi. Bu zorlu görevi en iyi şekilde yerine getiren isimler; Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre oldu. Bu yarışmacılar, ilk turu geçerek ikinci etaba geçmeye hak kazandılar.

yeni-proje-4.jpg

İKİNCİ ETAP: YARATICILIK TABAĞI İLE FİNAL

İkinci etapta yarışmacılara çilek verilerek yaratıcılıklarını sergilemeleri istendi. Şeflerin titizlikle yaptığı tadım sonrası en iyi tabağı hazırlayan Beyza, rakiplerini geride bırakarak bu etabın birincisi oldu. Beyza, dördüncü grubun kazananı olarak ana kadroya giren 16. isim olmayı başardı.

MasterChef 2024'ün ana kadrosuna seçilen isimler arasına adını yazdıran Beyza, yarışmanın son aşamasına adım atan ilk isimlerden biri olarak dikkat çekti. İlerleyen bölümlerde diğer grup yarışmacılarının performansları da merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN