Masterchef'e veda eden yarışmacı açıklandı, adını duyunca yere yığıldı! İlk müdahaleyi şefler yaptı

Masterchef'e veda eden yarışmacı açıklandı, adını duyunca yere yığıldı! İlk müdahaleyi şefler yaptı

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef programında bir veda daha yaşandı. Yarışmaya veda eden kişi ismini duyunca bir anda yere yığıldı. Hem diğer yarışmacılar hem de şefler ne olduğunu anlamazken hemen müdahale edildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu programda, Deniz Yılmaz elendi. Eleme kararı açıklandıktan sonra, Deniz Yılmaz’ın fenalaşarak yere yığılması, programın dramatik anlarından biri oldu. Şefler ve prodüksiyon ekibi, hızlı bir şekilde müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

yeni-proje-21.jpg

DENİZ YILMAZ'IN MASTERCHEF'TEKİ YOLCULUĞU SON BULDU

Bu bölümde, Deniz, Zeynep, Ezgi, Ümmühan, Kaan, Kerem ve Emre'nin yarıştığı MasterChef Türkiye’de, Deniz Yılmaz diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti. Gecenin sonunda elenen isim Deniz Yılmaz oldu. Yarışmacının veda anı, programın duygusal anlarına sahne oldu.

yeni-proje-20.jpg

Yarışmacılara moral vermek ve destek olmak amacıyla, şefler ve prodüksiyon ekibi, Deniz’in sağlığına dikkat ederek gerekli tıbbi yardımı sağladı. MasterChef Türkiye’deki bu duygusal anlar, izleyiciler tarafından yakından takip edildi.

yeni-proje-19.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN