Lily Gladstone ile Gupse Özay benzerliği şaşırttı

Lily Gladstone ile Gupse Özay benzerliği şaşırttı

96. Oscar Ödül Töreni'ne katılan Lily Gladstone'un, Gupse Özay'a benzerliği sosyal medyada çok konuşuldu. Görenleri şaşırtan benzerliği Gupse Özay da sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaştı. Özay, "Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum." dedi.

96. Oscar Ödülleri'nin Los Angeles'taki ödül törenine katılan Lily Gladstone ile Gupse Özay benzerliği dikkat çekti.

"Dolunay Katilleri" filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" kategorisindeki adaylardan biri olan Lily Gladstone görenler Gupse Özay zannetti. Benzerlik, kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

gupse-ozay.jpg

'OSCAR ALAMADIM AMA...'

Benzerliği esprili bir dille sosyal medya hesabından paylaşan Gupse Özay, Gladstone'un fotoğrafına, ""Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum" notunu düştü.

lily-gladstone-gupse-ozay.jpg

Öte yandan Lily Gladstone, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü; "Poor Things" filmindeki performansıyla Emma Stone'a kaptırdı.

lily-gladstone.jpg

Gladstone, Emme Stone'un ödülünü alırken yaptığı konuşmada kendisini anmasıyla duygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN