Levent Özdilek 'Kimler Geldi Kimler Geçti' kadrosunda

Levent Özdilek 'Kimler Geldi Kimler Geçti' kadrosunda

Netflix'te yayınlanan "Kimler Geldi Kimler Geçti", yeni sezonu için heyecan verici bir transfere imza attı. Usta oyuncu Levent Özdilek, dizinin ikinci sezonunda kadroya dahil oldu. Özdilek, Hakan Kurtaş'ın canlandırdığı Cem Murathan karakterinin babası Süha'yı canlandıracak.

Netflix'te yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin ikinci sezonu için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin çekimleri haziran ayında başlayacak ve ikinci sezonda Levent Özdilek de kadroya dahil olacak. Özdilek, Hakan Kurtaş'ın canlandırdığı Cem Murathan karakterinin babası Süha'yı canlandıracak.

Senarist Ece Yörenç'in yazdığı ve Bertan Başaran'ın yönettiği dizinin ilk sezonunda Serenay Sarıkaya, Gökçe Bahadır, Ekin Koç, Burcu Binbaydar, Didem Balıkçı ve Ezgi Mola gibi isimler yer almıştı.

Bir avukatlık bürosunda çalışan bir grup yakın arkadaşın hikayesini anlatan dizi, izleyicilerden büyük ilgi görmüştü.

"Kimler Geldi Kimler Geçti"nin ikinci sezonu, önümüzdeki aylarda Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN