Lavabodan gelen kokuyu bitiriyor! Çözüm herkesin evinde varmış, akşam yapan sabah mis gibi buluyor

Lavabodan gelen kokuyu bitiriyor! Çözüm herkesin evinde varmış, akşam yapan sabah mis gibi buluyor

Evde en çok vakit geçirdiğimiz yerlerden biri elbette ki mutfak oluyor. Gün içinde çeşit çeşit bulaşığı akıttığımız mutfak lavabosu ise bir süre sonra keskin ve rahatsız edici bir kokuya ev sahipliği yapıyor. Peki, lavabodan gelen bu koku nasıl geçer? Cevabı haberimizde…

Yiyecek artıklarının giderlerde birikmesi, yağların borularda donamsı ve tesisat sorunları gibi etkenlerden dolayı lavaboda oldukça ağır ve rahatsız edici bir koku oluşur. Bu kokuyu gidermek için çeşitli yollara başvurmuş ancak başarısız olduysanız üzülmeyin. Aslında çözümü oldukça basit…

LAVABODAN GELEN KOKU NASIL GİDER?

Lavabolardan gelen pis kokular için evinizde bulunan üç malzemeyle uygulamayabileceğiniz pratik bir yöntem bulunuyor. Üstelik bu yöntemi sadece pis kokular için değil lavabolardan gelen böcekler için de uygulayabilirsiniz.

lavabodan-gelen-koku-nasil-gecer.jpg

Bunun için ihtiyacınız olan 3 malzeme şöyle:

  • 1 dilim limon
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • Çok az sıcak su

Lavabonun deliğine kestiğiniz bir dilim limonu koyun ve üzerine 1 tatlı kaşığı tarçını yerleştirin. Ardından az miktardaki sıcak suyu limon ve tarçının üzerine dökerek lavaboyu 1 gece bu şekilde bekletin. Sabah kalktığınızda lavabonuzun mis gibi koktuğunu göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN