Kızından Metin Akpınar'a 10 milyon liralık tazminat davası! Akpınar'ın dostu Uğur Dündar lehine şahit olacak

Kızından Metin Akpınar'a 10 milyon liralık tazminat davası! Akpınar'ın dostu Uğur Dündar lehine şahit olacak

Yeşilçam’ın usta ismi Metin Akpınar’ın kızından dava! DNA testiyle baba-kız ilişkisi kesinleşmişti. Şimdi de 10 milyon liralık tazminat davası açtı. Dava ile ilgili şok detayı Duygu Nebioğlu duyurdu. Akpınar'ın dostu Uğur Dündar lehine şahit olacak...

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden doğan kızı Duygu Nebioğlu, açtığı 10 milyon liralık tazminat davası öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. DNA testi sonucunda ‘baba-kız’ ilişkisi kesinleşen Nebioğlu, davaya günler kala Metin Akpınar’ın yakın arkadaşı Uğur Dündar’ın tanıklık yapmak için mahkemeye dilekçe verdiğini duyurdu.

"YILLARCA MANİPÜLE EDİLDİM"

Metin Akpınar ikinci kez baba oldu... Mahkemeden karar çıktı... Sevgi Katkıcı da kızı...

Sabah’a verdiği röportajda Nebioğlu, babası Metin Akpınar tarafından yıllarca manipülasyona uğradığını ve kandırıldığını belirtti. Nebioğlu, "Yıllarca babam tarafından manipülasyona uğradım, kandırıldım, mobbinge maruz kaldım. İlk günden beri babam bizim varlığımızdan haberdardı. Davada annemle uzun zaman birliktelik yaşadığı ve bizden haberi olduğuna dair çok sağlam şahitlerim var." dedi.

'TAM BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI'

Nebioğlu, Metin Akpınar lehine tanıklık yapmak isteyen Uğur Dündar’a tepkisini dile getirdi. Dündar’ın annesini tanımadığını iddia ederken, babasıyla olan davasına müdahil olma girişimini eleştiren Nebioğlu, “Uğur Dündar da mahkemeye dilekçe vermiş, Metin Akpınar'ın lehine tanıklık etmek için. Dündar annemi hayatında hiç görmediğini, tanımadığı söylüyor ama aynı zamanda babamla davamıza dilekçe vererek tanık olmak istiyor. Tam bozacının şahidi şıracı durumu var. İsmini duyunca şoke oldum. Uğur Dündar'ın ablamla devam eden davası başka bir konu, benim babamla davam ayrı. Dündar'ın mutlaka kafasında bir planı vardır. Yoksa neden davaya tanıklık etmek istesin.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN