Kıvanç Tatlıtuğ'u yıkan haber! Yıllar önce yatırım için almıştı: Yangında arazisi küle döndü

Kıvanç Tatlıtuğ'u yıkan haber! Yıllar önce yatırım için almıştı: Yangında arazisi küle döndü

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başına gelen olayla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun yıllar önce yatırım için aldığı arazisi resmen küle döndü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır ekranlarda parlayan kariyerinin yanı sıra, gayrimenkul yatırımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ancak, son dönemlerde yaşanan orman yangınları ünlü oyuncunun yatırımını olumsuz yönde etkiledi. Tatlıtuğ’un Marmaris’teki arazisi, çıkan yangınlar sonucu tamamen kül oldu. İşte detaylar...

yeni-proje-1-002.jpg

ÜNLÜ OYUNCUNUN ARAZİSİ DE YANDI

Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar önce yatırım amaçlı olarak Marmaris’te bir arazi satın almıştı. Bu yatırım, ünlü oyuncunun Bodrum, İzmir’in Dikili ve Marmaris gibi bölgelerdeki gayrimenkul portföyünün bir parçasıydı. Ancak, son günlerde Türkiye’nin dört bir yanında etkili olan orman yangınları, Tatlıtuğ’un Marmaris'teki arazisini hedef aldı. Selimiye istikametindeki yol üzerinde bulunan bu arazinin yangınlardan etkilenerek tamamen küle döndüğü bildirildi.

ORMAN YANGINLARI TÜRKİYE’Yİ SARSIYOR

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve insan kaynaklı sebeplerden dolayı Türkiye genelinde büyük orman yangınları yaşanıyor. Günler süren bu felaketler, birçok kişiyi ve yatırımcının sahip olduğu mülkleri etkiliyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un Marmaris’teki arazisi de bu acı tabloya dahil oldu.

yeni-proje-003.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ’UN YENİ PROJESİ

Tatlıtuğ, bu zor günlerde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda Necdet Elmas’ın hayatından esinlenerek yapılacak dizide bir gangster karakterine hayat verecek. Dizi ve film projelerinden elde ettiği gelirlerle gayrimenkul yatırımları yapan ünlü oyuncunun yaşadığı bu mağduriyet, kariyerinin yanı sıra kişisel yatırımlarını da etkiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN