Kıvanç Tatlıtuğ'dan sürpriz proje! Herkesi ters köşe yaptı...

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sürpriz proje! Herkesi ters köşe yaptı...

Son olarak 'Aile' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını heyecanlandıran bir haber geldi. Ünlü oyuncu, sürpriz bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Tatlıtuğ, yeni projesiyle herkesi şaşırttı.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay tarafından yazılan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı 'Aile' dizisinde 'Aslan Soykan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sürpriz bir proje ile ekranlara geri dönüyor. Tatlıtuğ, yeni projesiyle herkesi ters köşe yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'de ilk banka soyguncusu olarak bilinen Necdet Elmas'ın hayatının ekranlara taşınacağı dizide rol alacak. Dizinin bir dijital platformda ekranlara geleceği belirtilirken dizinin senaryosunun Levent Cantek tarafından kaleme alınacağı kaydedildi.

DİZİNİN YAPIMCISI OLACAK

Dizinin 'Ay Yapım' imzası taşıyacağı öne sürülürken Tatlıtuğ'un aynı zamanda dizinin yapımcısı olacağı vurgulandı.

Türkiye'de ilk banka soyguncusu olarak bilinen Necdet Elmas’ın hayatı konu alacak dizinin, Elmas'ın oğlu Yıldırım Elmas’ın “Babam Gansterdi Ama Ben Çocuktum” isimli biyografiden yola çıkılarak tasarlandığı iddia edildi.

HEYECAN YARATTI

Tatlıtuğ'un Türkiye'nin ilk gangsterinin hayatının ele alınacağı dizide hem başrol hem de yapımcı olarak yer alacak olması hayranlarında şaşkınlık ve büyük heyecan yarattı. Merakla beklenen proje hakkında kısa süre içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN