Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi belli oldu

Yönetmen Yavuz Turgul ve usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yepyeni bir dijital dizi için güçlerini birleştiriyor! "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" adını taşıyan bu heyecan verici proje, TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek. Titizlikle hazırlanan dizinin senaryosu, Turgul'un yanı sıra Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in imzasını taşıyor. Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı dizinin çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve yönetmen Yavuz Turgul, TMC Film'in yapımcılığında yepyeni bir dizi için bir araya geldi. Bu heyecan verici proje, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" adıyla Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Titizlikle hazırlanan dizinin senaryosu, Turgul'un yanı sıra Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in imzasını taşıyor. Bu güçlü kalemlerin ortaya koyacağı hikaye, şimdiden merak konusu oldu.

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı dizinin çekimleri ekim ayında başlayacak. Dizinin yönetmeni ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

"Ayrılık Da Sevdaya Dahil", Türk dizi sektörünün iki dev isminin buluşmasından doğan, merakla beklenen bir proje olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN