Kaya Çilingiroğlu ev sahibiyle kanlı bıçaklı oldu! Evden çıkın deyince... Araya polisler girdi

Kaya Çilingiroğlu ev sahibiyle kanlı bıçaklı oldu! Evden çıkın deyince... Araya polisler girdi

Kaya Çilingiroğlu, ev sahibiyle kanlı bıçaklı oldu! Araya polisler girdi, ortalık karıştı! Evden çık diyince...

Eski yüzücü ve ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, oturduğu binada yaşanan ciddi sorunlar nedeniyle yeni bir ev arayışına girdi. Çilingiroğlu'nun yaşadığı binanın asansörünün iptal edilmesi ve suyun kesilmesi, ev sahibinin kiracıları tahliye etme amacıyla çeşitli engeller yarattığı iddialarını gündeme getirdi.

EV SAHİBİYLE ÇATIŞMA

Kaya Çilingiroğlu kimdir

Kaya Çilingiroğlu, yaşadığı binanın sahibinin, güçlendirme çalışmaları bahanesiyle kiracılarından evlerini boşaltmalarını istediğini belirtti. Ancak, ev sahibinin tahliye işlemlerini tamamlamadan inşaat çalışmalarına başladığı ve binanın asansörlerinin iptal edildiği öne sürüldü. Bu durum, Çilingiroğlu’nun da içinde bulunduğu birkaç kiracının, hem yaşadıkları konforu hem de temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk yaşamasına neden oldu.

MASRAF BEDELİ İDDİASI

Çilingiroğlu, yaşadığı sıkıntılarla ilgili yaptığı açıklamada, "1 hafta önce bir geldik asansör yok suyu kesmişler. Kanuni yollardan polisi zabıtayı aradım. İnşaatı durdurma kararı alındı. Mahkemeden tedbir kararı aldık ama uygulamadılar" dedi. Ayrıca, Çilingiroğlu'nun, daireyi boşaltmak için ev sahibinden 2 milyon lira masraf bedeli talep ettiği iddia edildi.

Kaya Çilingiroğlu: Çirkin kadın yoktur nasıl davranacağını bilmeyen kadın vardır

KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİ VE KOMŞULARIN ŞİKAYETLERİ

Etiler'deki site, deprem dayanıklılığı gerekçesiyle yıkım kararına alınarak kentsel dönüşüme girdi. Tüm diğer sakinler evlerini boşaltırken, Çilingiroğlu ve iki komşusu dairelerini tahliye etmedi. Komşular, dönüşüm sürecinin bir an önce tamamlanmasını talep ediyor ve çıkmakta inat edenlerin süreci geciktirdiğini belirtti. Komşular, durumu CİMER’e ve mahkemeye bildirerek, inşaatın hızla tamamlanmasını istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN