Karsu Dönmez bekarlığa veda partisi yaptı

Karsu Dönmez bekarlığa veda partisi yaptı

2 yıl önce Hollandalı sevgilisi Mike Schrama'dan evlilik teklifi alan müzisyen Karsu Dönmez, bekarlığa veda partisi düzenleyerek evliliğe bir adım daha yaklaştı.

Türk ve dünya müzikseverlerin kalbini fetheden yetenekli piyanist ve besteci Karsu Dönmez, evlilik heyecanını sevdikleriyle paylaştı. 2022 Eylül ayında Hollandalı sevgilisi Mike Schrama'dan aldığı evlilik teklifini "evet" diyen Dönmez, bekarlığa veda partisiyle bu özel anı unutulmaz kıldı.

Gösterişli bir partiye ev sahipliği yapan Dönmez, sevdikleriyle doyasıya eğlendi. Eğlence dolu anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Dönmez, "Gelmiş geçmiş en iyi bekarlığa veda partisi!" notuyla mutluluğunu dile getirdi.

Karsu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mike Schrama’dan 2 yıl önce Antakya'da evlilik teklifi aldı. Hollanda’da yaşayan şarkıcı, haziran ayının sonunda nikâh masasına oturacak.

300 kişilik bir kır düğünü hayal eden Karsu, bu özel geceye Hollanda Kraliçesi Maxima’yı da davet etti. Şarkıcının Türk âdet ve geleneklerine göre, davullu zurnalı bir düğün yapacağı da öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN