'Karadut' dizisi final yapıyor

'Karadut' dizisi final yapıyor

ATV’de yayınlanan, İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı "Karadut" dizisi, beklenmedik bir karar ile final yapacak.

Tims&B imzalı, ATV’de yayınlanan ve başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı "Karadut" dizisi, beklenmedik bir karar ile final yapıyor.

Kitapları çok satan bir gelişim uzmanı olan bir yaşam koçu olan Zuhal Erdem'in ailesi ve çevresindeki kişilerin hikayesini ekrana taşıyan dizi, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Ancak, reytinglerde istenen başarıyı yakalayamaması nedeniyle dizi, 6. bölümde final yapacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin pazartesi ekrana gelecek altıncı bölümünün final bölümüne dönüştürülmesine karar verildi.

Dizinin kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN