Kanal D'nin iddialı dizisinin adı değişiyor

Kanal D'nin iddialı dizisinin adı değişiyor

Kanal D'nin geçtiğimiz hafta sete çıkan yeni dizisi “Yalan”ın adının değişmesine karar verildi. Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman’ı bir araya getiren projenin yeni adı henüz belirlenmedi.

Süreç Film’in Kanal D için çektiği “Yalan” dizisinin çekimleri geçen cuma günü başladı. Ancak dizinin adının değişeceği öğrenildi. Hakan İnan’ın yönettiği dizinin yeni ismi ise henüz belli değil.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizi hapisten çıkan ve bir yalanın ortasında kalan Melike’nin dramatik hikâyesi ekrana taşınıyor.

DİZİNİN OYUNCULARI

Merakla beklenen dizi Aslıhan Güner (Melike) ile Feyyaz Duman’ı (Kadir) buluşturdu. Birinci bölüm çekimleri tüm hızıyla süren dizi, Yeşim Ceren Bozoğlu (Hülya) Özge Borak (Berrin), Emir Benderlioğlu (Cengiz), Zeynep Eronat (Delal), Renan Bilek (Emin), Serra Pirinç (Hazal), Eylül Tumbar (Duru), Atakan Hoşgören (Kerim), Sabriye Kara (Şefika), Ozan Yiğit (Volkan) ve Kubilay Tuncer‘i (Haluk) de bir araya getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN