Kalbine stent takılmıştı: Nebahat Çehre'den sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kalbine stent takılmıştı: Nebahat Çehre'den sağlık durumuna ilişkin açıklama

Mayısta kalbine stent takılan Nebahat Çehre, sağlık durumu hakkında konuştu. "Ben iyiyim. Kalp krizi değil, pıhtı attı ve stent takıldı" diyen Çehre, dinlenme sürecinde olduğunu belirtti.

Türk televizyonunun efsane isimlerinden Nebahat Çehre, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. "Aşk-ı Memnu", "Haziran Gecesi", "Yalnız Adam", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Güneşteki Leke" gibi yapımlarda unutulmaz rollere imza atan Çehre'nin kalbine geçtiğimiz mayıs ayında stent takılmıştı.

2165465.jpg

'HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ'

Nebahat Çehre, Snob Magazin'e verdiği röportajda, "Ben iyiyim. Pıhtı attı ve stent takıldı. Kalp krizi değil. Üst üste geldi her şey. Biraz dinlenme yaptık. Bir de acayip sıcak. Biraz esiyor diye çıktık" dedi.

5151532.jpg

Çehre'nin menajeri Selçuk Kaya da mayıs ayında bir açıklama yaparak, "Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre’nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor. Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projeler de görüşmek dileğiyle..." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN