İşte Benim Stilim yarışmacısı evinde ölü bulundu! Instagram hesabını ele geçirip korku filmi karakterini koymuşlar

İşte Benim Stilim yarışmacısı evinde ölü bulundu! Instagram hesabını ele geçirip korku filmi karakterini koymuşlar

TV8’in popüler yarışma programı İşte Benim Stilim programında yarışmacı olarak boy gösteren ünlü isim evinde ölü bulundu. Söz konusu şahsın Instagram hesabının ele geçirilmesi ile ortaya çıkan olay duyanları şaşkına çevirdi. İşte olayın detayları…

Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evinde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi sevgilisinden şikayetçi olurken söz konusu şahsın Instagram profil fotoğrafını görenler şaşkına döndü.

yeni-proje-13.jpg

INSTAGRAMI ELE GEÇİRİLDİ

TV8’de yayımlanan ve döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışması dönem dönem yarışmacıları ile gündeme geliyordu. Şimdi de bu programda ünlenen Yağmur Taktaş’ın evinde ölü bulunması magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç kızın ailesi sevgilisinden şikayetçi olurken Taktaş’ın Instagram hesabının çalınması ve profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky'nin görselinin konulması herkesin kanını dondurdu.

capture-20240422180002039.jpg

ESKİ SEVGİLİSİ İDDİASI

Yağmur Taktaş’ın ABD’deki evinde ölü bulunmasının üzerine gözler erkek arkadaşına dikilmişti. Öyle ki evde ölü bulunan genç kadının hayatı eski sevgilisi tarafından sonlandırıldığı iddia edildi.

Blog Yağmur’un hesabında bulunan mesajlar kapsamında Yağmur Taktaş, arefe günü Amerika'da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Öte yandan Taktaş’ın eski sevgilisi ile arasındaki problemlerden dolayı annesine "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği iddia edildi.

capture-20240422175953040.jpg

PROFİL FOTOĞRAFINI GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Tüm bu yaşananlardan sonra Yağmur Taktaş'ın hayatına son verdiği iddia edilen eski sevgilisinin, genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş’ın Instagram hesabındaki profil fotoğrafı kısmına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesi şaşkına çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN