Işın Karaca resmen delirdi! Kendine yapılan yoruma sert cevap: "Demet Akalın bile böyle laf sokamaz"

Işın Karaca resmen delirdi! Kendine yapılan yoruma sert cevap: "Demet Akalın bile böyle laf sokamaz"

Gündem olan konular hakkında yaptığı yorumlarla dikkatleri çeken şarkıcı Işık Karaca, Aramızda Kalmasın'a konuk oldu. Karaca, son dönemde akım haline gelen olan pavyon dansı hakkında konuştu. Karaca, kendisini gelen yorumu anlatıp, o kişiye adeta ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, müzik kariyerinin yanı sıra sık sık sosyal medyada dahil olduğu diyaloglarla da gündem oluyor. Karaca, TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın adlı gündüz kuşağı programına konuk oldu.

akrva-001.jpg

Aramızda Kalmasın'da son dönemin en çok konuşulan konusu pavyon dansı ele alındı. Karaca, canlı yayında konuyla ilgili kendisine gelen bir yorumu paylaştı. Karaca, "Pandemiden sonra insanlar tuhaflaştı. Kötülükle beslenen kötü bir şey olunca bununla mutlu olan insanlar var" dedi.

isin-001.jpg

"İNSANLAR GERÇEKTEN ÇIĞIRINDAN ÇIKMIŞ"

Kendisine gelen yorumu açıklayan Karaca, "Sizin sayfaya yazdığım yorumun altına bir sosyal medya kullanıcısı 'kendi kızında girsin pavyona da ben seni görürüm o zaman' yazmış. Ben normalde hiç öyle yorumları umursamam ama dedim ki seni bulacağım. Normalde kimseye dava açmam. Ama benim yaptığım bir yorumla sen kalkıp başka bir çocuğun üstünden yürüyemezsin. Yapamazsın bunu. İnsanlar gerçekten çığırından çıktı." ifadelerini kullandı.

Karaca'nın bu isyanı sosyal medyada geniş yer bulurken "Demet Akalın bile böyle laf sokamaz" yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN