Hayranları merakla o diziyi bekliyordu! House of the Dragon'un 2. sezon tarihi açıklandı

Hayranları merakla o diziyi bekliyordu! House of the Dragon'un 2. sezon tarihi açıklandı

Hayranları tarafından merakla beklenen House of the Dragon dizisinin 2. sezonu o tarihte geliyor! İşte House of the Dragon'un 2. sezon çıkış tarihi...

Game of Thrones'un efsanevi evreninde geçen ve büyük bir heyecanla beklenen House of the Dragon dizisinin ikinci sezonu için tarih belli oldu. George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için üretilen dizi, izleyicileriyle Haziran ayında buluşacak. İlk sezonuyla büyük ilgi gören House of the Dragon'un ikinci sezonu için merakla beklenen detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

house-of-the-dragon.webp

House of the Dragon'un yeni sezonuna dair ilk ipuçları, 2023'ün son günlerinde yayınlanan fragman ile verilmişti. Fragmanda, Olivia Cooke'un canlandırdığı Alicent Hightower karakterinin, "Savaş çıkacak, birçok kişi ölecek ve galip gelen sonunda tahta çıkacak" sözleri dikkat çekti. Ayrıca yeni sezonun, Lord Cregan Stark rolündeki Tom Taylor gibi yeni karakterlerle zenginleşeceği belirtildi.

HOUSE OF THE DRAGON 4 SEZON OLACAK

George R. R. Martin, dizinin tüm sezonlarının 10 bölümden oluşacağını ve her bölümün yaklaşık 1 saat süreceğini açıkladı. Ancak hayranları biraz üzecek bir gelişme de var. Martin, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada diziyi 4 sezon planladıklarını ifade etti. Bu, normal bir dizi için ideal bir süre olsa da Game of Thrones'un 8 sezon sürmesi göz önünde bulundurulduğunda, House of the Dragon'un serüveninin biraz kısa kalacağı görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN