Havlularınızı bakteriden arındıran yöntem! Mutlaka bu şekilde yıkayın: Ne leke kalıyor ne de mikrop kalıyor

Havlularınızı bakteriden arındıran yöntem! Mutlaka bu şekilde yıkayın: Ne leke kalıyor ne de mikrop kalıyor

Günlük hayatta sık sık kullandığımız ürünler arasında yer alan havluları en doğru şekilde yıkama yöntemi belli oldu. Bu sayede havlular hem daha temiz oluyor hem de kirden arınıyor. İşte en doğru havlu yıkama yöntemi…

Havluların daha iyi yıkanmasını sağlayabilecek hijyenik yöntemler belli oldu. Havluların üzerindeki lekelerden kolayca kurtulabileceğiniz gibi üzerinde bulunan bakterileri de Bu yöntemle arındırabilirsiniz. En nemli kalan ürünler arasında yer alan havlularda bakteri üreme oranı da oldukça yüksek görülüyor. Bu nedenle uzmanlar havluları yıkarken uygulanması gereken yöntemleri de sık sık vurguluyor. İşte en doğru havlu yıkama yöntemi…

HAVLULAR NASIL YIKANMALIDIR?

Havluları yıkarken mutlaka yüksek sıcaklıkta yıkamanız gerekiyor. Yüksek sıcaklık havlular üzerinde bulunan bakteri ve mikropların arındırılmasını sağlarken havluların daha hijyenik olmasına olanak tanıyor.

Zımpara gibi sertleşen havluları yumuşacık yapan doğal çözüm! Yumuşatıcılara para vermeye son

Havluların daha iyi yıkanması hem temizliği açısından hem de kullanım ömrü açısından son derece önemlidir. Havluları yıkarken doğal ve organik deterjanlardan yararlanmanız gerekiyor. Kimyasal içerikli ürünler havluların dokusuna zarar verirken cildin tahriş olmasına da neden olmaktadır.

Havluları yıkarken yumuşatıcı kullanmaktan uzak durunuz. Hem havlularda hem de genel olarak kıyafetlerde kullanılan yumuşatıcılar kimyasal açısından size zarar vermektedir. Bunun yerine kurutma işlemi sırasında havlularınızın içerisine bir miktar sirke eklemek doğal bir yumuşatıcı etkisi oluşturuyor.

Havlu Haberleri - Son Dakika Yeni Havlu Gelişmeleri

Havluları yıkadıktan sonra kurutma işlemi için güneş ışığından yararlanabilirsiniz. Havlularınızın doğal bir şekilde dezenfekte olmasına yardımcı olan bu yöntem hoş bir koku kazanmasını sağlamaktadır.

Havluların yakalama işleminde dikkat ettiğiniz detaylar hem daha uzun süre temiz kullanmanızı hem de yumuşak ve kullanışlı kalmasını sağlayacaktır. Bu nedenle havluları yıkarken uygun yıkama işlemlerine göre yıkamanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN