Hasan Yalnızoğlu sevenlerini üzdü! Survivor'ın yıldız ismi hayatını kaybetti: Finalistlerden biriydi

Hasan Yalnızoğlu sevenlerini üzdü! Survivor'ın yıldız ismi hayatını kaybetti: Finalistlerden biriydi

Survivor yarışmasının finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu'ndan acı haber! Yıldız isim hayatını kaybetti...

Türk spor ve sanat dünyasının sevilen ismi Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri tedavisi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 50 yaşında aramızdan ayrılan Yalnızoğlu'nun cenaze namazı bugün Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak.

Hem sporcu hem de dansçı kimliğiyle tanınan Yalnızoğlu, Türkiye'nin en başarılı dans gruplarından Anadolu Ateşi'nde baş dansçı olarak uzun yıllar görev yapmıştı. Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasındaki performansıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Yalnızoğlu, sanat ve spor dünyasına damga vuran bir kariyere sahipti.

ACUN ILICALI'DAN TAZİYE MESAJI

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı üzerine birçok ünlü isim sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayınladı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

AVATAR ATAKAN'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

Bir diğer tanınmış isim Çağan Atakan Arslan (Avatar Atakan), Yalnızoğlu’nun vefatını sosyal medya hesabında şu sözlerle andı: "Çok sevdiğim güzel insan Hasan Yalnızoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanın cennet olsun güzel insan. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

SURVIVOR YARIŞMACILARINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Yalnızoğlu’nun Survivor yarışmasındaki arkadaşlarından Hakan Hatipoğlu, paylaştığı mesajda, "Survivor'ın efendisi, iyi insan, örnek adam Hasan abimiz; Hasan Yalnızoğlu’nu kaybettik. Güzel insandı. Güzel anılarımız vardı. Seni çok özleyeceğiz Hasan abi. Hiç unutmuyorum, bundan 7-8 sene önce Karacaahmet’te, annenin cenazesinde sana Başımız sağolsun abi dediğimde, “sağol Hakan, hepimizin gideceği yer, bir gün anama kavuşacağım" demiştin. Hiç gitmedi aklımdan o kuvvetli duruşun ve bu cümlen. Annenle kavuştun abi. Mekanın cennet olsun" dedi.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

20 Ekim 1974'te İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu, spor ve sanat dünyasında pek çok başarıya imza attı. Aslen Rizeli olan Yalnızoğlu, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Genç yaşlardan itibaren jimnastik, futbol ve yüzme gibi spor dallarında başarılar kazandı. Dans alanında da kariyerini geliştiren Yalnızoğlu, Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gruplarında baş dansçı olarak görev aldı. 1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında erkeklerde ikinci oldu.

2015 yılında Survivor All Star yarışmasında beşinci olan Yalnızoğlu, spor salonu işletmeciliği yaparken aynı zamanda kişisel gelişim üzerine yazdığı "Öğrenilmiş Duygular" adlı kitabıyla dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN