Hande Yener'in acı günü! Hayranları yasta...

Hande Yener'in acı günü! Hayranları yasta...

"Afrodizyak" albümüyle geçtiğimiz yaza damga vuran Hande Yener'den acı haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını yasa boğdu.

Son olarak geçtiğimiz Haziran ayında "Afrodizyak" adlı albümünü hayranlarıyla buluşturan ünlü şarkıcı Hande Yener'den acı haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Haziran ayında yayınladığı "Afrodizyak" albümüyle geçtiğimiz yaza damga vuran Hande Yener'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcının bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti.

2012 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle babası Erol Özyener’i kaybeden Hande Yener, bu kez 82 yaşındaki annesinden gelen acı haberle yıkıldı.

Acı haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Hande Yener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum"

fd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN