Halit Ergenç ve Merve Dizdar başrolde: 'Kral Kaybederse'nin çekimleri başlıyor

Halit Ergenç ve Merve Dizdar başrolde: 'Kral Kaybederse'nin çekimleri başlıyor

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlama "Kral Kaybederse" dizisinin çekimleri başlıyor. Başrol Kenan karakterine Halit Ergenç, Kenan'ın aşık olduğu Fadi karakterine ise Merve Dizdar hayat verecek.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2017'den beri dizi olarak ekrana uyarlanması planlanan ancak sürekli ertelenen "Kral Kaybederse" dizisi, OGM Pictures imzasıyla Star TV için çekimlerine başlıyor.

Birden Altuntaş'ın haberine göre; Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ertan Kurtulan’ın kaleme aldığı iddialı yapımın başrolü "Kenan" karakterine Halit Ergenç hayat verecek.

Kenan’ın aşık olduğu barda garsonluk yapan "Fadi" karakteri için uzun zamandır ünlü isimlerle görüşülüyordu. Ancak yapım ekibi bu kez izleyiciyi şaşırtan bir adım attı ve Fadi rolü için Merve Dizdar’la anlaşıldı.

Merve Dizdar, Adana’da çekimleri süren "Magarsus" dizisinden İstanbul’a döner dönmez Fadi karakterine hazırlanacak. Dizinin bir diğer dikkat çekici karakteri olan Kenan’ın eşi "Handan" rolü için de ünlü bir kadın oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Kadroda yer alacak isimler merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN