Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Hakkı Bulut, Tokat konserine çıkmadan hemen önce rahatsızlandı. Tansiyonu yükselen sanatçı hastanede tedavi altına alındı.

Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden, ünlü sanatçı Hakkı Bulut sevenlerini korkuttu. Konser maratonu devam eden sanatçı, dinleyicilerle buluşmak için geldiği Tokat'ta sahnede çıkmadan hemen önce fenalaştı.

Tansiyonu yükselen Hakkı Bulut, sağlık ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan sanatçının durumunun iyileştiği ve taburcu edildiği öğrenildi.

Ünlü sanatçı hastanedeki sağlık çalışanlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

hakki-bulut-saglik-durumu.jpg

HAKKI BULUT KİMDİR?

Hakkı Bulut, 3 Şubat 1945'te Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde doğdu. Eğitim hayatına doğduğu köyde başladıktan sonra Adana'ya göç etti ve Adana Erkek Lisesi ile dışarıdan Adana Öğretmen Okulu'nu bitirdi. Müzik kariyerine 1967'de ilk plağını çıkararak adım atan Bulut, 1969 yılında "İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız" gibi hitlerle tanındı. 18 45'lik plak ve 58 albüm çalışması bulunan sanatçı, 900'e yakın eserinin beste ve güftesini yapmış, 6 Altın Plak ve 1 Altın CD ile ödüllendirilmiştir.

1988'de arabesk müzikle ilgili olumsuzlukları eleştiren bir kongrede konuşmuş ve TRT'ye "Seven Kıskanır" şarkısını sunarak TRT ekranlarına ilk kez çıkmıştır. Sinema filmleri ve albümleriyle de tanınan Bulut, 28 Haziran 2016'da "Kutuplarda Gül Yeşertirim" adlı 61. albümünü çıkarmıştır. Hakkı Bulut, 56 yıldır Saadet Bulut ile evlidir ve oğlu Özbey Bulut ile yaşadığı sorunlar medyada geniş yer bulmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN