Gupse Özay'dan 'Platonik Aşk' dizisi yolda

Gupse Özay'dan 'Platonik Aşk' dizisi yolda

Disney Plus, başarılı komedyen Gupse Özay ile "Platonik Aşk" adlı 8 bölümlük yeni bir dizi için anlaştı. Mart ayında seyirciyle buluşacak dizi, iki kardeşin hikayesini anlatıyor.

Kısa bir aradan sonra yerli proje alımına yeniden başlayan Disney Plus, hem yazarlığı hem de oyunculuğuyla komedi dünyasında fark yaratan Gupse Özay’la iş birliğine gidiyor.

6-001.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Disney Plus için Muzaffer Yıldırım’ın patronu olduğu "Platonik Aşk" adlı 8 bölümlük bir dizi çekecek olan Özay, iki kardeşin hikayesini seyirciye sunacak. Dizinin mart ayında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Kulislerde, Disney Plus’ın Gupse Özay ve NuLoock Production’la geniş çaplı özel bir anlaşma için de görüştüğü konuşuluyor.

5-001.jpg

Gupse Özay son olarak "Lohusa" filmiyle izlenme rekorları kırmıştı. Beyaz perdeden sonra Netflix'te yayınlanan dizi Türkiye'de 1, globalde ise Top 10 listesinde yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN