Gönül Dağı'na sürpriz transfer: O oyuncu kadroda

Gönül Dağı'na sürpriz transfer: O oyuncu kadroda

TRT1’in cumartesi akşamları yayınlanan fenomen dizisi “Gönül Dağı”, 4. sezonunda da kadrosuna yeni oyuncular dahil etmeye devam ediyor. Son olarak oyuncu Kübra Balcan, yapım ile anlaştı.

TRT ekranlarında 4 sezondur ekrana gelen “Gönül Dağı” dizisi cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Köprü Film’in yapımcılığını yaptığı, Yahya Samancı’nın yönettiği diziyi Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan yazıyor.

134. BÖLÜMDE GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin yarın akşam ekrana gelecek 134. bölümüne bir oyuncu daha katılıyor. Kübra Balcan, Eskişehir’de çekilen “Gönül Dağı” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

1-009.jpgKübra Balcan

Oyuncu, “Fidan” rolüne hayat verecek ve Adile’nin (Süeda Çil) kızını canlandıracak. Dizinin yeni bölümünde Adile, Hüseyin’le (Erdal Cindoruk) birlikte kızı Fidan’ı rehabilitasyon merkezinden alıp eve getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN