Eser Yenenler karısı Berfu'yu linç etmiş! Herkesi şok eden itiraf: "Ağlayarak terkettim"

Eser Yenenler karısı Berfu'yu linç etmiş! Herkesi şok eden itiraf: "Ağlayarak terkettim"

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti'nin sosyal medya videoları sık sık gündem olmaya devam ediyor! Bu kez Berfu Yenenler'den herkesi şok eden itiraf geldi! Eser Yenenler, eşi Berfu'yu linç etmiş: "Ağlayarak terk ettim..."

2019 yılında hayatlarını birleştiren ve sosyal medyanın popüler çiftlerinden olan Eser ve Berfu Yenenler, son dönemde YouTube'da yaptıkları programlarla sıkça gündeme geliyor. Aktif sosyal medya kullanımıyla dikkat çeken çift, katıldıkları bir etkinlik öncesinde Muhabironline kameralarına konuşarak merak edilen soruları yanıtladı.

"EVLİ OLMASAYDINIZ BİRBİRİNİZİ PROGRAMLARINIZA DAVET EDER MİYDİNİZ?"

resim-2024-06-29-012427645.png

Bu soruya yanıt veren Berfu Yenenler, "Ben evli olsam olmasam her türlü davet ederdim Eser mükemmel bir konuk" dedi.

ESER YENENLER'İN CEVABI GÜLÜMSETTİ

Eser Yenenler ise sunuculuğunu yaptığı Linç programına atıfta bulunarak, "Ben davet ediyorum ama gelmiyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi. Bu yanıt üzerine Berfu Yenenler, Eser’in programlarına dört kez katıldığını, ancak hiçbirinin yayınlanmadığını itiraf etti.

resim-2024-06-29-012336444.png

"DÖRT KERE LİNÇ ETTİ"

Berfu Yenenler, "Dört kere linç etti hiçbirini yayınlatmadım" diyerek daha önce Eser Yenenler'in programına konuk olduğunu açıkladı. Ayrıca, katıldığı bu programlardan birinde sonunda ağladığını belirterek herkesi şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN