Diziden ayrılmıştı: Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a geri dönüyor

Diziden ayrılmıştı: Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a geri dönüyor

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden “Kuruluş Osman”, 5. sezonunda da seyirciyle buluşurken, haziranda sezon finali yapacak olan diziye veda eden oyunculardan biri geri dönüyor.

Atv'nin fenomen dizisi “Kuruluş Osman”ın 6. sezonu merakla bekleniyor. Burak Özçivit’in bir sezon daha devam mı edeceği, yoksa Orhan’la yepyeni bir hikâyenin mi açılacağı henüz netleşmedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; haziran ayında sezon arası verecek olan Bozdağ Film imzalı diziye veda eden bir karakter geri dönüyor.

Dizide Germiyanoğulları Beyliği’nin kurucusu Yakup bey karakterini oynayan usta oyuncu Mirza Bahattin Doğan, ekibe geri dönecek. Yakup bey 156. bölümde ekibe yeniden katılıyor.

1-009.jpgMirza Bahattin Doğan

BİR OYUNCU DAHA GERİ DÖNEBİLİR

Öte yandan Yakup beyin eşi Saadet Hatun’a hayat veren değerli oyuncu Sevil Akı’nın da ilerleyen bölümlerde “Kuruluş Osman”a geri dönebileceği konuşuluyor.

1-010.jpgSevil Akı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN