Dizideki iddiaları reddetmişti: Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor

Dizideki iddiaları reddetmişti: Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor

"Baby Reindeer" dizisindeki "tacizci Martha" karakterinin esinlenildiği iddia edilen Fiona Harvey, İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın YouTube'da yayınlanan programından 250 sterlin aldığını söyledi. Harvey, Morgan'ın kendisini "kullandığını" öne sürerek "250 sterlinlik önemsiz bir paradan çok daha fazlasını, 1 milyon sterlin isteyeceğim" dedi.

Netflix'in fenomen "Baby Reindeer" dizisinde "tacizci Martha" karakterinin esinlenildiği iddia edilen Fiona Harvey, geçtiğimiz günlerde ­katıldığı Piers Morgan’ın programından 250 sterlinlik (yaklaşık 10 bin TL) bir ödeme aldığını açıkladı.

'Baby Reindeer'de kendi hikayesini anlattığını söyleyen dizinin yaratıcısı Richard Gadd'ı hiçbir zaman taciz veya takip etmediğini söyleyen Harvey, Gadd ve Netflix'e karşı 'yasal işlem başlatacağını' söylemişti. Harvey, komedyene de "Beni yalnız bırak lütfen. Yakamdan düş, düzgün bir iş bul. Yaptığın şeyden dolayı dehşete düştüm" ifadeleriyle seslenmişti.

'MORGAN BENİ KULLANDI'

Programın yankıları sürerken Harvey, YouTube'da yayınlanan program için Piers Morgan'ın kendisine 250 sterlin ödediğini ancak bunun yerine ondan 1 milyon sterlin (yaklaşık 40 milyon 400 bin TL) istediğini söyledi.

Daily Record'da salı günü yayınlanan bir röportajda Morgan'ın kendisini 'kullandığını' söyleyen Harvey, "Bana 250 sterlin teklif ettiler ve ben de herkese ödedikleri paranın bu olup olmadığını sordum, eğer öyleyse, bu yöndeki belgeleri görmek istedim ancak belgeler henüz elime ulaşmadı. Röportaj için bir sözleşme imzalamadım ve 250 sterlinlik önemsiz bir paradan çok daha fazlasını isteyeceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN