Dizi setindeki yangın korkuttu

Dizi setindeki yangın korkuttu

TRT 1'in Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan dizisi Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu'nun setinde yangın çıktı.

Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Hakan Örge, Duygu Gürcan ve Tuğba Melis Türk'ün başrolünde yer aldığı TRT 1'in Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan dizisi Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu'nun setinde yangın çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin Riva'daki platosunda elektrik kontağından olduğu düşünülen bir yangın meydana geldi. Alevler kısa sürede etrafı sararken dizide dergah olarak kullanılan platonun bir kısmı küle döndü. Yangın çekimlerin olmadığı saatte yaşandığı için herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yangının ardından dizinin çekimlerine 1 gün ara verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN