Dilan Çıtak'tan şok hareket! Babasına resti çekmişti, şimdi de soyadını sildirmek için hazırlanıyor!

Dilan Çıtak'tan şok hareket! Babasına resti çekmişti, şimdi de soyadını sildirmek için hazırlanıyor!

Türkücü Dilan Çıtak, sık sık babası İbrahim Tatlıses ile yaşadıklarıyla gündeme gelirken bu defa yepyeni bir olayla duyanları şaşırttı. Son olayların ardından babasına resti çeken Çıtak, bu defa ise soyadını sildirmek istediğini açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında yıllardır süregelen gerginlik, son günlerde yeniden alevlendi. 90'lı yıllarda kısa bir ilişki yaşadığı Işıl Çıtak’tan dünyaya gelen Dilan Çıtak, 23 yıl sonra babası tarafından kabul edilmişti. Ancak, son dönemde ilişkilerinde tekrar sorunlar baş gösterdi.

yeni-proje-10.jpg

DİLAN ÇITAK'TAN AÇIKLAMA: "SOYADIMIN HİÇBİR FAYDASI YOK"

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in soyadını taşımakla ilgili şunları söyledi: "Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok." Çıtak’ın bu açıklamaları, babasıyla arasındaki gerilimin yeni bir boyuta taşınmasına neden oldu.

yeni-proje-11.jpg

İBRAHİM TATLISES'TEN YANIT: "SOYADIMI KULLANMASIN!"

Dilan Çıtak'ın açıklamalarına İbrahim Tatlıses'ten hızlı bir yanıt geldi. Ünlü sanatçı, program aracılığıyla kızıyla ilgili, "Benim soyadımı kullanmasın!" ifadelerini kullandı. Bu sert tepki, baba-kız ilişkisini daha da karmaşık hale getirdi.

yeni-proje-12.jpg

DİLAN ÇITAK'TAN YANIT: SOYADI DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ARAŞTIRMALAR BAŞLADI

İbrahim Tatlıses'in talebinin ardından Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak soyadını kaldırma sürecini başlattığını duyurdu. Çıtak, yaptığı paylaşıma, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilebilir arayışındayız. Zaten baya istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika." notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN