Demet Akalın'dan kiracı isyanı: Adam evime çöktü

Demet Akalın'dan kiracı isyanı: Adam evime çöktü

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Akalın, evinde oturan kiracısıyla yaşadığı sorun nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirtti. Şarkıcı, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık" sözleriyle kiracısını eleştirdi. Akalın'ın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme geldi. Akalın, bu kez kiracı sorununa değinerek, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık" diyerek tepkisini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'daki evine gelen 18 bin TL'lik su faturasına isyan eden Akalın, şimdi de kiracısıyla yaşadığı sorunları gündeme taşıdı. Şarkıcı, X hesabından yaptığı paylaşımda, kiracısının evine adeta "çöktüğünü" belirterek, düşük kira ödemesi nedeniyle mağdur olduğunu ifade etti.

Akalın, X hesabından yayımladığı gönderide; "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık, arkadaş. Adam çöktü evime!" ifadelerini kullandı.

Akalın'ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı takipçileri ünlü şarkıcıyı desteklerken, bazıları ise kiracının durumuna daha duyarlı yaklaştı.

Akalın, daha önce de Bodrum'daki evine gelen 18 bin TL'lik su faturasına isyan etmişti. Şarkıcı, "Oturmadığım eve nasıl bu kadar su faturası gelir?" diyerek şaşkınlığını dile getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN