Chery Nisan kampanyası yaptı! Çifte kampanya fırsatı kaçmaz

Chery Nisan kampanyası yaptı! Çifte kampanya fırsatı kaçmaz

Son zamanların en popüler otomobilleri arasına giren Chery, yepyeni bir Nisan kampanyası ile gündeme geldi. Otomobil arayanlar bu fırsatı kaçırmayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Çin merkezli otomotiv şirketi Chery, ülkesinin en büyük 9. otomobil üreticisi olarak biliniyor. Ürettiği tüm modelleri ile otomobil tutkunlarının gündemine gelen Chery, kampanya fırsatları ile de sık sık konuşuluyor. Bu defa Nisan ayı kampanyası ile otomotiv sektörünün gündeminde yankı uyandırdı.

Chery Türkiye, otomobil severlere bahar aylarında özel bir kampanya sunarak otomobil sahibi olma hayallerini kolaylaştırıyor. Markanın popüler modelleri OMODA 5 Luxury ve TIGGO7 PRO Luxury / Excellent için özel olarak düzenlenen kredi kampanyası, alıcılarına avantajlı koşullar sunuyor.

yeni-proje-3-001.jpg

ÖZEL FAİZ ORANI VE GENİŞ KAPSAMLI KAMPANYA

Chery Türkiye’nin duyurduğu yeni finansman kampanyası, OMODA 5 Luxury ve TIGGO7 PRO Luxury / Excellent modelleri için geçerli olacak şekilde tasarlandı. 200.000 TL'ye kadar kredi kullanım imkanı sunan bu kampanya, yalnızca %0,99 gibi rekabetçi bir faiz oranıyla sınırlı bir süre için geçerli. Ayrıca, kampanya 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek ve sadece stoklarla sınırlı olduğundan, ilgilenen alıcıların elini çabuk tutması gerekiyor.

yeni-proje-1.jpg

ÇİFT KAMPANYA FIRSATI

Chery alıcıları için bir başka cazip fırsat daha sunuluyor. Yeni kredi kampanyası, “Yakıt Çeki Hediye Kampanyası” ile birleştirilebiliyor. Bu sayede, Chery otomobil sahibi olmayı düşünenler hem düşük faizli kredi imkanından yararlanabilir hem de yakıt giderlerinde önemli bir tasarruf sağlayabilirler. İki kampanyanın birleşimi, Chery müşterilerine oldukça değerli bir avantaj sağlıyor.

yeni-proje-2.jpg

YETKİLİ SATICILARDAN BİLGİ ALIN

Kampanya hakkında daha fazla bilgi ve ödeme seçenekleri için Chery’nin Türkiye genelindeki yetkili satıcılarıyla iletişime geçmek gerekiyor. Alıcıların, kampanya detaylarını öğrenmek ve fırsatlardan yararlanmak için yerel yetkili satıcılara başvurmaları tavsiye ediliyor.

yeni-proje-4-002.jpg

Bu ilkbahar, Chery almak için mükemmel bir zaman. Markanın lüks modellerinde sunulan düşük faiz oranları ve çift kampanya fırsatı, yeni bir araç almayı düşünenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN